Captura%20de%20Pantalla%202020-09-25%20a

El Departament de Cultura Consell Insular de Menorca està donant resposta a la crisi ocasionada per la pandèmia de la Covid-19 amb tota una sèrie d'accions que s'emmarquen en el programa Rescat Cultural Menorca. Pel que fa a les Arts Visuals s'està organitzant una exposició col·lectiva sota el títol "Art en la fragilitat" que tindrà caràcter itinerant i que s'acompanya d'ajuts econòmics als participants.

 

Paral·lelament, alguns d'aquests artistes participen en una iniciativa solidària que posa de manifest, un cop més, el compromís de l'art amb la societat i especialment amb aquells que estan tenint dificultats per fer front a la crisi econòmica resultant de la pandèmia. Càritas Diocesana de Menorca i Creu Roja Menorca han estat escollides per a canalitzar els doblers rebuts de les vendes d'aquestes obres.

Els artistes participants són Laetitia Lara, Xavier Salvador, Francesc Florit Nin, Miquel Vilà, Josep Vives Campomar, François Perri i Alan Florit. Entre les obres donades trobam escultura, pintura, gravat o serigrafia a preus que oscil·len entre els 175 € de la xilografia d'Alan Floit i els 1.000 € de l'original de Xavier Salvador. Totes les obres estan emmarcades.

 

Entre el 28 de setembre i l'11 d'octubre les obres estaran exposades al vestíbul del CIMe (plaça de la Biosfera, 5) en horari de matí fins a les 14 h per a aquells interessats que les vulguin veure. En aquest mateix període la pàgina web rescatculturalmenorca.org exhibirà les obres. Les persones interessades hi trobaran una adreça electrònica  (rescatculturalmenorca@cime.es) i un telèfon de contacte. Les donacions s'efectuaran als comptes de Càritas i Creu Roja i al donant se li farà entrega de l'obra escollida.

 

ANUNCIO WEB.jpg